Temmuz 12, 2006

P.D.A. - BURHANİYE: TİJEN İNALTONG PEMBELERİ

Tijen İnaltong, aşağıdaki yorumunda Burhaniye'de yetiştirdiği pembe domatesleri "Mutfakta Zen"de görüntülediğini haber veriyor."Benim bahçedeki pembeler kocaman oldular (resimde öyle görünüyor ama şu anda ufak bir mandalina büyüklüğünde en büyükler. ama çok da canlılar)" diyen İnaltong, sağolsun, bizim pembe domates ağımıza da "Türkiye'nin çesitli yerlerine dağılmış pembe domateslerin yolculuğunu izleyebilirsiniz" diyerek bağlantı vermiş. Esasen, Burhaniye pazarından aldığı olgun pembe domateslerden biri de aynı sayfada yer almış. Onu buraya emaneten almıyorum, yerinde güzel çünkü....

3 yorum:

hera dedi ki...

merhaba,
etkinliğiniz için kendi adıma önce teşekkür ederim size. bir gazete haberinde karşılaştım ilk kez PDA ismiyle. haberde pembe domates fidesinin istenebileceği bir adres belirtilmişti ancak not alamadığım için o günden beri eyleme geçme imkanım olmamıştı. T.İnaltong'un yazısını sevinçle okuyarak, verdiği linkle size ulaştım. bu fideyi bulabileceğim bir adres belirtebilirseniz müteşekkir kalacağım.
sevgilerimle,

Tijen dedi ki...

çok tesekkürler!
ben de bugün üyesi oldugum hayattan renkler, kaybolan tatlar, ekolojik yasam, ekoköy ve yemekbiz gruplarina sitenizin linkini verdim. bugünlerde ziyaretçi akinina ugrarsa sasirmayin! sevgiler, tesekkürler.
tijen

Adsız dedi ki...

Tijen Hanım sonradan bunun pembe çıkmadığını söylemiş...